Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Videoskop / Endoskop Olympus

OLYMPUS

Ten správny nástroj pre zverenú úlohu

Olympus.png

Univerzálny a výkonný pre rôzne typy kontrol Videoskop IPLEX GX/GT má výmenné sondy a zdroje svetla, 8-palcový dotykový displej a pokročilézobrazovacie funkcie, a preto poskytuje optimálne vyváženú zmes všestrannosti, zobrazovacích schopností a jednoduchosti použitia. Citlivé ovládanie natáčania TrueFeel vám umožňuje ovládať pohyb konca sondy s veľkou presnosťou a tým pádom sa rýchlo dostanete do cieľového miesta. Koniec sondy zostáva aretovaný v konečnej polohe. Ľahký chod ovládača pomáha znižovať únavu pri dlhých kontrolách.

Olympus sonda.jpg

 

Jasné osvetlenie

Zdroj svetla typu LED pri prístroji IPLEX GX/GT je o 30 % jasnejšie ako u predchodcu (IPLEX RX/RT).

Čistý obraz

Videoskop využíva nový algoritmus redukcie šumu, takže ľahšie nájde problémy a defekty v tmavých oblastiach.

Plynulé video so snímkou frekvencie 60 fps

Videoskop natáča ostré videá s vysokou snímkovou frekvenciou. Ak zaznamenávate pohyblivý objekt, dostanete ostrá videá bez trhanie obrazu.

Rozdiel je vidieť

Nový 8-palcový LCD displej poskytuje jasný a ostrý obraz, ktorý vám pomáha rýchlejšie zistiť defekty.

Pohodlné ovládače

Na veľkom monitore je dostatok miesta na zobrazenie kontrolovanej plochy aj pre tlačidlá rýchleho ovládania. Väčšinu funkcií vrátane ovládania natáčania je možné ovládať cez dotykovú obrazovku. Pokiaľ si obraz roztiahnete na celú obrazovku, budete mať k dispozícii rýchle tlačidlá ovládača pre ovládanie najdôležitejších funkcií.

Jediný nástroj pre mnoho rôznych úloh, Výmenné sondy a zdroje svetla. Modulárne súčasti vám dovoľujú prispôsobiť videoskop účelom vašej inšpekcie

Olympus sonda rozdiel.jpg

Sú k dispozícii sondy s priemerom 4 a 6 mm s dĺžkou až 10 m (32 ft). Výmenné moduly osvetlenia vám tiež dovoľujú kontrolovať pod bielym LED svetlom, ultrafialovým a infračerveným žiarením.

Jasný obraz v zaolejovaných prostrediach

Drážky na optickom adaptéri na odvádzanie oleja odstraňujú olej z objektívu a udržujú snímky v akceptovateľnej kvalite. Nemusíte preto inšpekciu prerušovať a čistiť olej z objektívu

Olympus olej.jpg

Olympus olej 2.jpg

 

Streamovanie obrazového záznamu inšpekcie pre rýchle rozhodovanie

Pomocou odporúčaného bezdrôtového USB adaptéra LAN je možné obraz v priebehu inšpekcie zdieľať s kolegami na ich smartfónoch alebo tabletoch. Tým sa ľahšie diagnostikujú problémy, pretože je k dispozícii pomoc ďalších osôb.

Aplikácia pre zdieľanie obrazu Olympus IPLEX Image Share je k dispozícii pre kompatibilné iOS zariadenia v obchode App Store.

Videoskop vyhovuje štandardom krytia IP65 v oblasti odolnosti voči prachu a vode a požiadavkám testovania Ministerstva obrany Spojených štátov amerických (MIL-STD) na ochranu proti:

Transportné púzdro

Tuhé transportné puzdro je dostatočne kompaktné a zmestí sa ako príručná batožina do väčšiny lietadiel. Zároveň chráni videoskop pred nástrahami cestovania:

Plympus puzdro na endoskop.jpg

Nákupný košík