Zváracia technika Elektrické náradie Ručné náradie Stavba a dielňa Ochranné pomôcky Chémia a prípravky

Manažment zvárania EWM INDUSTRY 4.0

úvodný obrázok (1).jpg

Vďaka inovatívnemu systému manažmentu zvarovania ewm Xnet sa Industry 4.0 stáva realitou bez veľkých nákladov – pre zvarovacie prevádzky akejkoľvek veľkosti a akéhokoľvek zamerania. Výhody sú zrejmé: silnejšie zapojenie výrobku a človeka do siete zvyšuje efektivitu a kvalitu, znižuje náklady a chráni zdroje. S ewm Xnet ste sa rozhodli pre meriteľnú pridanú hodnotu v celom hodnotovom reťazci. Kedykoľvek získate celkový prehľad vďaka inteligentnému monitoringu a transparentným prubehum plánovanie, výroba, riadenie kvality, zváracieho dozoru, dodatočné kalkulácie a správy. Už dnes zaistite svojej prevádzke budúcnosť.

Zaistenie a zvyšovanie kvality

Zvýšenie produktivity

Zníženie náklaov

Zváračský dozor

Manažment

Zvárači

Okruh kvality zvarovacej techniky

Modulárne vytvorený Welding 4.0 systém manažmentu zvarovania ewm Xnet je možné prispôsobiť špeciálnym požiadavkách individuálnych výrobných procesu. Podľa druhu a veľkosti prevádzky sa tri na seba nadväzujúce moduly ewm Xnet prispôsobí každej potrebe. Sú tiež integrované možnosti aktualizácie typické pre EWM: ďalšie moduly je možné kedykoľvek veľmi jednoducho dovybaviť. Flexibilné a individuálne prispôsobiteľné zmluvy o údržbe softvéru EWM zaistí plynulú funkciu systému ewm Xnet v podniku. Je jedno pre aký rozsah sa rozhodnete, s ewm Xnet meriteľne pre tujete už z prvého modulu.

screen_welding40l.jpg

Modulárna konštrukcia ewm Xnet úcinne podporuje zváranie pri práci na obrobku a všetkých kolegov v celom výrobnom procese (plánovanie, pracovné príprava, nákup, logistika, riadenie kvality, servis). Základná sada tvorí základnú kostru softvéru Xnet. To v každej zvarovacej prevádzke umožňuje odhaľovať úsporný potenciál, hospodárnejšie vyrábať a dokumentovať každý zvar. Môže byť podľa potreby rozšírený.

Upgrade 1 – manažér WPQ-X – umožnuje jednoduché a rýchle vytvorenie a správu postupu na zvarovanie a preskúšanie.

Upgrade 2 – správa konštrukcných dielu – spája všetky dokumenty týkajúce sa zvarovacej techniky, tzn. dokumenty pre postup na zvarovanie, zváranie, šaržu drôtu, dátum, číslo zákazky spoločne s projektom a konštrukčným dielom.

Xbutton – softvérový kľúc – umožnuje osobe dohliadajúce na zvarovanie vykonávať určité prednastavenia na prístroji, tieto zaistiť proti neoprávnenému zásahu a priradiť určeného zvárača.

Prospekt na stiahnutie:

https://app.zvarmont.sk/files/lwnx-lsey-hs3t.pdf

Nákupný košík